< inapoi


Informatii generale / Corp profesoral / Detalii



Lector univ. dr.
Cristiana Catalina Cicei
[email protected]

Studii
Masterand in Comunicare si Relatii Publice, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Bucuresti
(2008 - in prezent);
Licenta in Comunicare si relatii publice, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Bucuresti, 2009;
Licenta in Psihologie, specializarea Psihologie Organizationala, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, 2008;


Experienta
Preparator universitar, Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA, Bucuresti (2009-prezent);
Cercetator pentru Romania in cadrul proiectului "Global Report on Women in the News Media" desfasurat de International Women's Media Foundation (2009);
Asistent media în cadrul Centrului de Operatiuni Media al Summitului NATO de la Bucuresti (2008);
Membra în Comisia de Evaluare si Asigurare a Calitatii Invatamantului din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti (2005-2007);
Stagiu de practica de specialitate in psihologie (evaluare si testare psihologica) in cadrul Fundatiei Tulane (2007).

Lucrari publicate
Cicei, C. (2009) "Knowledge and learning in organizations. Knowledge management: an imperative for learning organizations", in Dobrescu, P., Pricopie, R., Ionescu, M. R&D Perspectives. Promoting Innovation through Education, Culture and Communication, Bucuresti: comunicare.ro, pp. 301-306


Altele
Participari la conferinte nationale si internationale:

Participare la a treia editie a Conferintei Internationale de Psihologie Aplicata "Diversitate si Consistenta" cu lucrarea "Analizand increderea organizationala: Consideratii teoretice asupra increderii in echipele si organizatiile virtuale." (2009)
Participarea la Conferinta Nationala de Psihologie Industriala si Organizationala "Alexandru Rosca", organizata de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (2008)
Participare la Conferinta Internationala de Psihologie "Centenarul Psihologiei la Universitatea din Bucuresti", organizata de Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti (2006)

Participare la manifestari de formare profesionala:

Participare la scoala de vara romano-franceza de metodologie in stiintele sociale "Les societes de l'Europe Centrale et de l'Est a l'heure de l'elargissement europeen" (2007)
Participare la workshop-ul "Impactul stresului si al emotiilor în viata organizationala" organizat de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (2008)
Participare la workshop-ul "Managementul schimbarii organizationale" organizat de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (2008)


Afiliere la asociatii profesionale:

Membra a Asociatiei Internationale de Psihologie Aplicata-IAAP (din 2009)