Preinscriere ONLINE la Masteratele cu frecventa (cursuri de zi)

FIŞĂ DE PREÎNSCRIEREPREÎNSCRIERE ONLINE este o aplicaţie care vine în sprijinul candidaţilor care doresc să se pregătească în mod temeinic pentru admiterea la masteratele cu frecvenţă.

Preînscrierea este opţională şi nu influenţează în niciun fel şansele candidaţilor de a fi admişi sau respinşi la un program masteral.

Preînscrierea NU echivalează cu un proces de admitere, candidaţii preînscrişi respectând instrucţiunile şi calendarul de admitere, conform broşurii de admitere şi paginii www.comunicare.ro.

Preînscrierea NU condiţionează înscrierea la examenul de admitere.

Reguli de completare a FIŞEI DE PREÎNSCRIERE:

  1. Datele introduse se vor scrie cu MAJUSCULE si FĂRĂ DIACRITICE
  2. Dacă aveţi mai multe prenume, acestea se vor trece cu liniuţă de despărţire, fără blancuri: IOANA-MARIA
  3. Campurile de date se completează de la capăt, fără a se lăsa un spaţiu liber la început

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, cu modificările și completările ulterioare și a Regulamentului (UE) 2016/679 privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, sunt de acord în mod expres şi neechivoc ca datele introduse în acest formular:
- să fie stocate, utilizate şi prelucrate de către SNSPA, pentru gestiunea situaţiilor şcolare pe perioada desfăşurării studiilor şi întocmirea actelor de studii,
- să fie transmise de SNSPA, dacă este cazul, către instituţiile publice care le solicită. SNSPA stochează datele colectate în condiţii de siguranţă, iar furnizarea acestora se realizează conform legislaţiei în vigoare.

Pentru a trece la introducerea datelor, apasaţi butonul De acord.